Lichaamsbehandelingen

Massages
 • 30 minuten € 32,50
 • 60 minuten € 60
 • 90 minuten € 85

Rug-, schouder- en nekmassage

Spanning manifesteert zich bij veel mensen in de schouderbladen en in de nek. Niet alleen door een verkeerde werkhouding en veel zittend werk, maar ook omdat werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen.

Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage, waarbij de volle aandacht naar deze zones gaat. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

 

Hotstonemassage

Een hotstonemassage is een echte ontspanningsmassage, geschikt voor alle leeftijden. Tijdens de hotstonemassage maken we gebruik van afgeronde basaltstenen om het gehele lichaam te masseren. Voorafgaand aan de massage worden de stenen verhit tot een hitte van 35 graden.

De hotstonemassage vermindert spanning in de spieren en stress, verbetert de slaap en versnelt het herstelproces bij migraine, depressie, stofwisselinksziekenten, etc.

 

Kruidenstempelmassage

Een kruidenstempelmassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt kruidenstempels. Kruidenstempels zijn katoenen buideltjes gevuld met diverse kruiden. Deze kruiden worden samengesteld aan de hand van eeuwenoude Oosterse recepten, met vaak een essenti─ôle olie.

Doordat deze kruidenstempels verwarmd worden komt de geur van de geneeskrachtige kruiden optimaal vrij. Door met deze geurige en warme kruidenstempels te masseren, zorgt dit voor een diepe ontspanning van de spieren, goede doorbloeding van huid en het opheffen van blokkades. De geur de kruiden zorgt voor een totale ontspanning van lichaam en geest en het brengt je volledig in balans. Het is een goede massage bij lusteloosheid, stress en vermoeidheid.

 

Shiatsumassage

Een Shiatsumassage is een massage welke vitaliteit bevordert en vermoeidheid vermindert. Door druk te geven op specifieke plekken op het lichaam worden blokkades opgeheven.

Shiatsu is een holistische behandelmethode, wat betekent dat lichaam en geest als een worden gezien. Shiatsu is op veel punten vergelijkbaar met acupunctuur, alleen worden er geen naalden gebruikt maar vingers, handen of ellebogen.

 

Triggerpointsmassage

Een triggerpointmassage focust zich op het losmaken van spierspanning, waardoor deze af zal nemen. Het is een stevige en pijnlijke massage, maar helpt het lichaam te ontspannen.

Triggerpoints worden ook spierknopen genoemd. Door een gebrek aan doorbloeding en zuurstof ontstaan er gevoelige plekken, waar de oorzaak vaak overbelasting, stress of een slechte houding is.

 

Lymfemassage

Een lymfemassage, ook wel lymfedrainage genoemd, is een zachte massage die de afvoer van lymfe verbetert en daarmee de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht (oedeem) stimuleert. Het vermindert vochtophopingen en verbetert de doorbloeding.

Lymfedrainage wordt vaak gebruikt na operaties of bij langdurige vochtophopingen.

 

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, genaamd het onderhuidsbindweefsel. Onderhuidse verklevingen in de huid worden hier opgeheven, wat zorgt voor duidelijk zichtbare huidverbetering.

Bindweefselmassage biedt ook ondersteuning tijdens het afvalproces en helpt hardnekkig vet op lastige plaatsen weg te krijgen, bijvoorbeeld billen, bovenbenen, buik, heupen en bovenarmen waar het vet moeilijk verbrand wordt. Zo verdwijnen “putjes en deukjes”.

 

Cuppingmassage

Cupping is een erg populaire massagevorm, wat spierspanning vermindert en zorgt voor een snel herstel van de spieren na inspanning. Ook heeft het een positief effect op huid en het bindweefsel.

Bij cupping wordt gebruikt gemaakt van zuigkracht om de huid en het weefsel te behandelen. Zo verminderen we pijn en zwellingen, maken we verkleefd littekenweefsel los, heffen we blokkades en spierknopen op, en verminderen we stress en overbelasting.

 

Scrubmassage

De scrubmassage is een ontspannende massage waarbij dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd met een speciale scrubcrème. Bij de scrub massage wordt je lichaam afgedekt met warme kompressen, waardoor poriën openen.

Deze massage verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid zachter aanvoelt en meer glans krijgt. Bovendien stimuleert het de doorbloeding en heeft het een verstevigende werking op de huid. Na de behandeling heb je een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel.

 

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi-massage wordt al honderden jaren uitgevoerd in Hawaii. Bij een Lomi Lomi- massage wordt er tijdens de behandeling gemasseerd met lange strijkende bewegingen, afgewisseld met traditionele methodes, om balans en harmonie in het lichaam te herstellen.

Een Lomi Lomi massage-kan helpen op zowel mentaal als fysiek gebied. Zo kan het helpen met verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop, maar ook wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld of stress.

 

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage brengt jou en jouw kindje tot rust. Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Maar natuurlijk vergeten we, behalve je buik, ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt, dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan.

We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om zoveel mogelijke stimulatie van de bloedsomloop op het hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

 

Indiase hoofdmassage

Geef je over aan een heerlijke massage, zoals deze in India gegeven wordt om hoofd en nek te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt.

Deze massage voelt als een verlichting en is zeer ontspannend.

Lichaamspakkingen
 • 30 minuten € 32,50
   • Scrub 
   • Lichaamspakkingrug
   • Hoofdhuid Massage
   • Bodybutter
 • 60 minuten € 60
   • Scrub 
   • Nek, schouder en rug massage (30 min.)
   • Lichaamspakkingrug
   • Hoofdhuid Massage
   • Bodybutter
 • 90 minuten € 85
   • Scrub 
   • Nek, schouder en rug massage (50 min.)
   • Lichaamspakkingrug
   • Hoofdhuid Massage
   • Bodybutter

Ghassoul

De vulkanische klei ghassoul staat bekend om zijn reinigende, kalmerende en beschermende eigenschappen. Ghassoulklei is afkomstig uit het Atlasgebergte in Marokko.

Ghassoulklei bevat een hoge concentratie pro-vitamine, kalium, magnesium, ijzer, natrium  en calcium. Door deze vitaminen en mineralen wordt de huid en het lichaam gezuiverd en beschermd. Daarom is deze klei onmisbaar bij de natuurlijke persoonlijke verzorging.

Voordelen van Ghassoul: 

- Ghassoul werkt desinfecterend en reinigt de huid tot diep in de poriën.
- Ghassoul is geschikt voor elk huidtype. 
- Door de kleine kleideeltjes wordt de huid gepeeld. Daarnaast absorberen ze lichaamsgeur.
- Bij wondjes werkt de klei erg goed: het zorgt voor een betere doorbloeding en zuivering van de huid.
- Het is 100% biologisch afbreekbaar.

 

Algen

 "Het groene goud uit de zee"

De pakking die uit drie soorten algen bestaat. Algen zijn rijk aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren. 
Hierdoor heeft de pakking een ontgiftende, zuiverende en hydraterende werking. 

De algenpakking is niet alleen ontgiftend en verstevigend. Ook Bevat deze pakking  werkzame stoffen die een stimulerende werking hebben bij afslanken, het tegengaan van cellulitus en het verstevigen van de huid. De pakking zet je stofwisseling en bloedcirculatie immers aan het werk en activeert de afvoer van afvalstoffen en de afbraak van onderhuids vet. 

Voordelen van algen: 

- Algen hebben een sterk ontgiftende werking waardoor ze het weefsel sneller kunnen zuiveren van gif en afvalstoffen. 
- Algen hebben een positieve werking op aandoeningen zoals reuma, artrose, psoriasis en eczeem.  
- Het is 100% biologisch afbreekbaar.

 

Chocolade

Deze pakking zorgt voor een goede doorbloeding, theobromine (een cacao molecule) zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt bij het verwijderen van ongewenst vet, werkt vochtafdrijvend, vitaliserend en afslankend. 

Ook gaat het het verouderingsproces tegen, het versterkt de bloedvaten en verbetert de doorbloeding.

In de cacao zitten stoffen die het gelukshormoon endorfine produceren waardoor je je gelukzaliger gaat voelen. 

Door de magnesium werkt het erg onspannend op de spierspannigen in het lichaam. Bovendien bevordert het de transpiratie, wat helpt gifstoffen te verwijderen.

 

Franse gele klei 

Franse gele klei is 100% natuurlijk en een mineraal rijk product. Gele Klei dankt zijn kleur aan ijzeroxide, een mineraal dat de huid reinigt en van zuurstof voorziet.

Gele Klei onttrekt onzuiverheden en heeft een licht exfoliërende werking. Zo voorkom je dat dode huidcellen zich ophopen in de poriën met puistjes en mee-eters als gevolgd.

Daarnaast bevordert Gele Klei de bloedcirculatie in de huid, waardoor toxines makkelijker worden afgevoerd en  je je natuurlijke glow weer terugkrijgt.

arrow_upward