Kapsalon

Merken

FUENTE

Het menselijk haar bestaat voornamelijk aan de buitenzijde uit keratine (zoals een nagel) en aan de binnenzijde uit vocht en proteïnen. Indien er een probleem is met het haar komt dat dus voort uit een tekort aan vocht of aan proteïnen of aan beiden.  Wanneer er dus gesproken wordt over een shampoo of conditioner die bedoeld is voor een bepaald probleem dan is dit vooral voor marketingdoeleinden want hoe een probleem dan ook is ontstaan, het gevolg is altijd een tekort aan vocht of proteïnen of beiden.

Fuente heeft dan ook gekozen voor de meest voor de hand liggende oplossing, het tekort aan vocht en/of proteïnen aanvullen.  Zodra deze aanvulling heeft plaatsgevonden is het resultaat altijd weer gezond haar! Natuurlijk hangt het van het haar en beschadiging af hoelang het herstel nodig heeft, dit kan al met enkele wassingen plaatsvinden maar kan ook enkele weken duren en soms is er bijvoorbeeld ook een intensievere methode nodig door middel van een conditioner of masker.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook de keratine te behandelen, echter zoals gezegd, dit is een harde buitenkant en die kun je dan ook alleen maar aan de buitenzijde behandelen. Ook daarvoor heeft Fuente aparte producten ontwikkeld maar daar zullen we altijd bij vertellen dat dit slechts aan de buitenkant mogelijk is en dat houdt in dat dit een doorlopende behandeling is, zodra hier mee gestopt wordt, komt het probleem vanzelf weer naar boven.

Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken maakt Fuente gebruik van een productieproces op basis van magnetische velden, een soort magnetron dus. Het voordeel van deze wijze van produceren is dat bijvoorbeeld de shampoo die in zo`n machine geproduceerd wordt, positief wordt geladen. Beschadigd haar heeft op de plek van beschadiging een negatieve lading. Vanuit de natuur weten we dat positieve en negatieve moleculen elkaar aantrekken en vandaar dat de werking van alle Fuente producten zo extreem effectief zijn!

Door terug te keren naar de bron van een probleem is het ons gelukt om dit ook effectief op te lossen!

 

OOLABOO

Haircare dat berust op ervaring in huidverzorging.
De haarverzorgingsproducten van Oolaboo hebben naast een luxueuze beleving ook een resultaatgerichte werking. Bij de producten staat het respect voor het hoofdhuid altijd voorop! Daarnaast zorgt elk product voor een soepel, glanzend, sterk en veerkrachtig eindresultaat.

Veilige producten zonder twijfelachtige stoffen
De haarverbeteringsproducten van Oolaboo bevatten zo veel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten die ook voorkomen in natuurlijke voeding. Dat is een bewust keuze; hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter de haar het product tot zich neemt.

Wist je dat onze aarde voor 70% uit water bestaan, maar dat 1% hiervan maar geschikt is als drinkwater? Schoon drinkwater is dus niet zo vanzelfsprekend.
Eén Oolaboo-product staat gelijk aan 1 liter schoon drinkwater, daar heeft Oolaboo het Aquam Servo Project voor opgezet. Met dit project dragen ze bij aan een van de belangrijkste dingen op aarde; schoon drinkwater!
 

Moroccanoil

Volledige professionele lijn aan haar- en lichaamsproducten.
De producten van Moroccanoil zijn gemaakt op basis van voedende ingrediënten en zijn rijk aan antioxidanten. Het merk staat bekend om de argan-olie, waarmee het merk de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten kan aanbieden. Mede daardoor is Moroccanoil een van de meest iconische merken in de beautywereld.

Betere handelbaarheid, snellere droogtijd en een mooie glans
oroccanoil focust zich op de juiste manier van de verzorging en styling van het haar. De vele voordelen van het merk, alsmede de toevoeging van de argan-olie zorgt voor gezond, glanzend en glad haar.
De geur van Moroccanoil is daarnaast ook iconisch geworden. De parfum is opgebouwd uit een kruidige amber met zoete bloemgeuren. Het roept het gevoel van vakantie aan het strand op. Genieten dus!
 

DEPOT

DEPOT eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Het biedt een compleet assortiment aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

Specifieke producten voor het haar, scheren en baard- en snorverzorging worden aangevuld met producten voor het lichaam, evenals gezichtsverzorging en accessoires. De formules zijn op basis van innovatieve technologieën en hoogwaardige ingrediënten.

Tarieven - Dames
Tarieven - Heren
Tarieven - Kinderen
Tarieven - Haarverlies
arrow_upward