Geen dia's ingevoerd.

Nagelsalon

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar verzorgde nagels zijn het visitekaartje voor iedereen. Bij een kennismaking vormen zij vaak het eerste contact. Mooie nagels en verzorgde handen geven je een goed gevoel. Trakteer jezelf op een bezoek aan onze nagelsalon. Manicure, Shellac, Rubberbase en BIAB-nagels; wij geven graag persoonlijk advies. Geen nagels en hand is hetzelfde.

Merken

LoveNess

Voor styling van nagels gebruiken wij het merk LoveNess. Een innovatief, kleurrijk, trendy en hoogwaardig merk. Alle producten van dit merk zijn voor en door professional op de markt gebracht. LoveNess biedt volledige ondersteuning in onze nagelsalon; met meer dan 60 kleuren zit er altijd iets voor jou tussen.
 

Dadi’ Oil

Voor de verzorging van nagels en handen maken wij gebruik van Dadi’ Oil. De producten geven flexibiliteit, stevigheid en glans aan de nagel en huid. Doordat de producten niet vet zijn en snel worden opgenomen in de huid brengt biedt het een natuurlijke verzorging.

Producten van Dadi’ Oil bevatten gecertificeerde organische oliën, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Verder bevatten de producten een heerlijke geur en een heilzame, verjongende werking.

arrow_upward