Kapsalon

Merken
 

OOLABOO

Haircare dat berust op ervaring in huidverzorging.
De haarverzorgingsproducten van Oolaboo hebben naast een luxueuze beleving ook een resultaatgerichte werking. Bij de producten staat het respect voor het hoofdhuid altijd voorop! Daarnaast zorgt elk product voor een soepel, glanzend, sterk en veerkrachtig eindresultaat.

Veilige producten zonder twijfelachtige stoffen
De haarverbeteringsproducten van Oolaboo bevatten zo veel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten die ook voorkomen in natuurlijke voeding. Dat is een bewust keuze; hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter de haar het product tot zich neemt.

Wist je dat onze aarde voor 70% uit water bestaan, maar dat 1% hiervan maar geschikt is als drinkwater? Schoon drinkwater is dus niet zo vanzelfsprekend.
Eén Oolaboo-product staat gelijk aan 1 liter schoon drinkwater, daar heeft Oolaboo het Aquam Servo Project voor opgezet. Met dit project dragen ze bij aan een van de belangrijkste dingen op aarde; schoon drinkwater!
 

Moroccanoil

Volledige professionele lijn aan haar- en lichaamsproducten.
De producten van Moroccanoil zijn gemaakt op basis van voedende ingrediënten en zijn rijk aan antioxidanten. Het merk staat bekend om de argan-olie, waarmee het merk de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten kan aanbieden. Mede daardoor is Moroccanoil een van de meest iconische merken in de beautywereld.

Betere handelbaarheid, snellere droogtijd en een mooie glans
oroccanoil focust zich op de juiste manier van de verzorging en styling van het haar. De vele voordelen van het merk, alsmede de toevoeging van de argan-olie zorgt voor gezond, glanzend en glad haar.
De geur van Moroccanoil is daarnaast ook iconisch geworden. De parfum is opgebouwd uit een kruidige amber met zoete bloemgeuren. Het roept het gevoel van vakantie aan het strand op. Genieten dus!
 

DEPOT

DEPOT eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Het biedt een compleet assortiment aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

Specifieke producten voor het haar, scheren en baard- en snorverzorging worden aangevuld met producten voor het lichaam, evenals gezichtsverzorging en accessoires. De formules zijn op basis van innovatieve technologieën en hoogwaardige ingrediënten.

Tarieven - Dames
Tarieven - Heren
Tarieven - Kinderen
Tarieven - Haarverlies
arrow_upward